Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільську команду «УКРОП» представили широкому загалу (фото)

Неділя, 11 жовтня 2015 12:34
У рамках всеукраїнського туру «Патріоти єднають Україну» у Тернополі представили кандидатів у депутати до місцевих рад від УКРОПу.

Команда УКРОПу, яка готова змінювати Тернопільщину на краще, вийшла на сцену до краян, аби показали, що серед них люди, які свідомо беруть на себе відповідальність за свої справи.  Адже у списку  УКРОПу є волонтери, учасники АТО, лікарі та підприємці. Це прості громадяни, які зрозуміли, що ніхто за них не зробить рідне місто та область  кращим, тільки патріоти здатні захистити рідну домівку від сучасних загроз.

«Я йду у депутати  бо мені набридла брехня. Нині діюча влада забрала у тернополян право керувати рідним містом. Ми мовчки спостерігаємо, як розкрадають Тернопіль, інколи критикуємо чиновників, але нічого не робимо, щоб зупинити їх. Для того, аби щось змінилось – потрібно зробити правильний вбір. Я свій вибір зробила і це «Українське об’єднання патріотів - «УКРОП», - зазначила кандидат у депутати до міської ради до округу №38 та обласної ради по округу № 52 Юлія Мамчак.

Команда патріотів йде на вибори, аби не на словах, а на ділі виконати свої програмні завдання, серед яких проведення рішучих реформи, побудова боєздатної армії та підвищення соціальних стандартів населення.

«Ми молода політична сила, яка хоче захищати інтереси суспільства та побудувати нову українську державу. За короткий час нам вдалося створити справжню команду.  «Укропівці» не мають за своїми спинами політичних провалів. 90% кандидатів – ніколи не працювали у сесійній залі. Однак це люди з великим досвідом у своїй сфері. Ми вже працюємо над втіленням плану розвитку рідного міста та області. Сподіваємось, що завдяки вашій підтримці нам вдасться втілити все задумане», - зауважив лідер списку до міської ради та кандидат у депутати до облради по округу № 46 Василь Ласій.

Додамо, що окрім представлення кандидатів до місцевих рад від УКРОПу у всеукраїнському турі «Патріоти єднають Україну» взяли участь відомі гурти. Адже ніщо не єднає людей краще, ніж музика.

 

Додати коментар