Читайте нас в соціальних мережах

«Ми не будемо просто мильною бульбашкою, адже пройшли горнило війни», – Олег Любінський про новостворену Раду ветеранів Тернопільщини

Четвер, 02 травня 2024 16:31
У новому випуску «Тернополяни» поспілкувалися з воїном російсько-української війни, депутатом Тернопільської обласної ради Олегом Любінським.

Нещодавно він очолив новостворену Раду ветеранів, до якої увійшли представники ветеранських громадських організацій Тернопільщини.

– У нас зібралися люди цілеспрямовані, які пройшли горнило війни. Звісно, повернувшись з фронту, ніхто з нас не може просто сидіти. Майже усі ветерани долучаються до громадських організацій, всіляко допомагають воїнам. Навіть коли повертаєшся з війни, то думками і помислами ти там. Таке враження, що тут війни немає, багато людей живуть в іншому світі. Це трохи боляче спостерігати. Хочеться, щоб не тільки військові, а вся нація була налаштована на перемогу та допомогу ЗСУ, – наголосив Голова Ради ветеранів Тернопільщини Олег Любінський.

Також він розповів про напрямки діяльності Ради ветеранів Тернопільщини. Вона наразі налічує 23 особи – по одному представнику із різних ветеранських організацій.

– Ми стовідсотково не будемо просто мильною бульбашкою. До ради входять колишні військові – це авторитетні люди. Разом будемо діяти і робити все, щоб допомагати ЗСУ та ветеранам. Кожна з організацій, яка входить до складу ради, вже займається допомогою, реабілітацією, купівлею автомобілів, юридичною допомогою тощо. Усі ці зусилля ми об’єднуємо, щоб ефективно координувати дії, – розповів Олег Любінський.

Більше – у нашому інтерв’ю.

Партнером цього випуску нашого відео-проекту є ресторан «Вогнем та ножем». Цей комплекс можна знайти за адресою: м. Тернопіль, проспект Злуки, 14в. Детальну інформацію можна дізнатись на сайті https://vogneminozhem.com.ua/ та за номером телефону - +38067 555 7 333

«Вогнем та ножем» - Розкриваємо нові гастрономічні горизонти!

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ