Читайте нас в соціальних мережах

В руках тернополянки повітряні кульки перетворюються навіть у «ворота до казкової країни» (фото)

Вівторок, 02 квітня 2019 19:45
Неймовірні квіти, арки, гірлянди, хмаринки, дітей, веселку та багато іншої краси може скрутити з повітряних кульок  мешканка Тернополя Тетяна Фейло, яка вподобала собі незвичайне хобі.

Для того, щоб надути та зробити різноманітні елементи живої й неживої природи, талановитій містянці потрібні лише повітряні кульки різної величини, гелій, насос для надування кульок та за потреби шнурок для зав’язування елементів.

Як розповіла пані Тетяна, повітряні кульки – її перше хобі, адже жінка також займається виготовленням тортів з підгузків.

Якось до дня народження сина придбала упаковку великих повітряних кульок. Почала крутити з них квіти, потім зробила хлопчика, дівчинку. Скручувати різноманітні елементи – дуже захоплива робота, тож від цього заняття надалі не могла відмовитися. Вчилася створювати складніші елементи – цифри, арки, квіткові букети. Звичайно, не все вдавалося. Кульки рвалися, тож багато матеріалу попсувалося, доки не навчилася добре робити. Тепер, коли набила руку, почала робити різноманітні фігурки-декорації на замовлення. Надуваю кульки повітрям і гелієм. Якщо іграшка повинна стояти вгорі – всередину йде гелій, для нижніх елементів досить повітря,пояснила тернополянка.

Жінка додала, що якість виконаної роботи залежить не так від уміння працювати з матеріалом, як від його якості.

В Тернополі є два магазини, де можна придбати потрібні для роботи повітряні кульки. Замовляю їх також на сайтах. Важливо, що при виборі товару не варто купляти китайські кульки, які швидко тріскають. Для мене важливо, аби клієнт був задоволений роботою. Якщо я виготовлю для замовника, наприклад, арку з неякісного матеріалу, вона полускає по дорозі й людина залишиться розчарованою, — зазначила пані Тетяна.

Жінка зазначила, що не слідкує, скільки часу витрачає на надування та скручування кульок. Також умілиця додала, що до роботи завжди ставиться відповідально – ніколи не поспішає, аби не напартачити.

viber_image_2019-04-02__19.50.49.jpg

viber_image_2019-04-02__19.42.59.jpg

viber_image_2019-04-02__19.44.28.jpg

viber_image_2019-04-02__19.43.41.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ