Читайте нас в соціальних мережах

Смачні цукеркові, фруктові букети тернополянки викликають в людей як естетичну, так і смакову насолоду (фото)

П'ятниця, 07 вересня 2018 13:12
Тернополянка Юлія Севеніка вже близько трьох років створює вишукані букети на будь-який смак із фруктів та цукерок, якими можна і милуватися, і смакувати.

Чимало тернополян помічало, що сьогодні на певні урочистості замість традиційних квітів люди все частіше дарують солодкі композиції «хенд мейд». Це в основному незвичайні букети, у яких замість пишних троянд, гербер, ромашок чи лілій визирають голівками шоколадні цукерки, або ж яблучка, цитрусові, ківі, виноград, банани, полуниці та інші фрукти.

Однією із тернопільських умілиць, яка виготовляє такі апетитні букети-подарунки, є Юлія Севеніка (Yulia Sevenika), яка під час створення цукеркових чи фруктових витворів, не зупиняє свою фантазію. Дівчина зізнається, що до творчості її тягнуло з дитинства. Раніше то лялькам одяг шила, то хрестиком вишивала.

 4567.jpg

— Ще зі школи мріяла навчатися на дизайнерку з одягу, проте потім якось не дуже склалося. Та тяга щось створювати супроводжувала мене повсякчас. Якось я побачила на одному інтернет-сайті доволі цікавий букет зі цукерок в рожевій корзинці, оформлений гарними стрічками. Я й собі захотіла спробувати зробити таку красу. Перший виріб вийшов доволі непоганий і я ще дуже раділа, що в мене все вдалося. Зараз не так високо оцінюю свої перші творіння, як тоді, адже за роки вже добре опанувала майстерність створення букетів, — розповіла умілиця.

604491666_8_644x461_buket-iz-konfet-_rev004.jpg

Дівчина розповіла, що переважно сама купує потрібні для букетів фрукти та цукерки, проте інколи клієнти самі приносять їй ласощі для композиції. Майстриня додає, що коли виготовляє букет, намагається таким робити його, щоби після того, як людина з’їсть цукерки, виріб не втратив форми і гарно виглядав.

Переважно роблю сувенірні букетики із цукерок, адже їх частіше в мене купують. Коли створюю виріб для клієнта, кожну цукерочку акуратно загортаю в паперову обгортку, аби людям було легко вийняти ласощі. Інколи виготовляю такі букети, які десь побачив мій замовник і хоче, аби я це втілила в життя. Почасти сама над витворами фантазую, створюючи щось оригінальне, незвичайне. Не замислююся, скільки часу витрачаю на  виготовлення одного букета, адже в мене є маленька дитина, тож я трішки відволікаюся на її виховання, а трішки на роботу. Окрім букетів, я також виготовляю і цифри до днів народження. Люди переважно замовляють у мене саме цифри, проте й букети користуються попитом, — поділилася пані Юлія.

604491666_3_644x461_buket-iz-konfet-vesln-aksesuari_rev004.jpg

Дівчина додала, що її фантазія і бажання творити не закінчуватиметься лише на букетних композиціях. Поки що тернополянка би хотіла надалі працювати над створенням букетів, а згодом спробувати себе у оформленні дитячих свят, весіль…

604491666_5_644x461_.jpg

604497060_1_644x461_fruktoviy-buketbuket-z-fruktv-ternopl_rev004.jpg

604491666_6_644x461_buket-iz-konfet-_rev004.jpg

604497060_3_644x461_.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ