Читайте нас в соціальних мережах

Міцелярна вода: що це таке і як її використовувати?

Середа, 22 листопада 2023 13:22
Нам усім слід регулярно очищати шкіру. Але те, як ми це робимо, може різнитися: від подвійного очищення до використання пінки для вмивання.

Міцелярна вода — ще один продукт, який дозволить позбавитися від забруднень, масел та видалити макіяж з обличчя.

Цей засіб для догляду за шкірою, виготовлений на основі очищеної води, зволожуючих інгредієнтів і м'яких поверхнево-активних речовин, також допомагає запобігти появі прищів і не видаляє зі шкіри натуральні масла.

Засіб не містить агресивних хімікатів та спирту, що робить його гарним варіантом навіть для людей з чутливою шкірою. Ви можете підібрати відповідний продукт в інтернет-магазині «Ватсонс»: https://www.watsons.ua/uk/oblichchya/ochishennya-shkiri-oblichchya/mitselyarna-voda/c/S1004

Що таке міцелярна вода?

Міцелярна вода родом із Франції і є широко використовуваним продуктом для догляду за шкірою, який допомагає видалити забруднення та макіяж з вашої шкіри. Назва походить від міцелли, яка є сукупністю молекул. Речовина нагадує маленькі мікроскопічні бульбашки, які містяться у воді.

Міцелярна вода дозволяє позбавитися більшості видів макіяжу і навіть деяких водостійких косметичних засобів, оскільки вона містить м'яку миючу формулу. Однак якщо ви користуєтеся спеціалізованим макіяжем, наприклад, сценічним, можливо, вам доведеться докласти додаткових зусиль для його видалення. Але для більшості людей міцелярної води, напевне, буде достатньо.

Переваги міцелярної води

Крім видалення макіяжу, міцелярна вода дає й інші переваги:

  • Продукт допоможе запобігти видаленню олії з вашої шкіри

Завдяки використанню м'яких формул міцелярна вода не така жорстка, як більш традиційні засоби для вмивання, які можуть позбавити шкіру жирності, залишаючи її стягнутою і сухою.

  • Збереже вашу шкіру чистою

Для тих, у кого жирна шкіра, відлущувальні очищаючі засоби можуть збільшити ймовірність закупорки пір і появи прищів. Міцелярна вода може бути хорошим рішенням для щоденного догляду людей з жирною шкірою. Вона м'яка, але ефективна для підтримки чистоти шкіри, не пересушуючи та не використовуючи надто багато додаткових хімікатів.

  • Підходить для всіх типів шкіри

Оскільки міцелярна вода ніжно впливає на шкіру і не змиває багато олії, вона є гарним варіантом для всіх типів шкіри.

Як використовувати міцелярну воду?

Спочатку ви можете нанести трохи міцелярної води на руки та акуратно помасажувати обличчя, а далі слід обполоснути обличчя водою. Якщо вам потрібна допомога у видаленні забруднень, відмерлих клітин шкіри або будь-яких продуктів макіяжу, ви також можете використовувати її, нанісши на ватяний диск і ретельно протерши обличчя.

Сайт Тернополяни (ternopoliany.te.ua) / Стаття950 UAH Скажіть щось...


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ