Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі обрали найкращу студентку (фоторепортаж)

Субота, 18 листопада 2017 20:54
17 листопада у Тернопільському центрі дозвілля та молодіжних ініціатив ім.О.Довженка відбувся регіональний етап конкурсу «Кращий студент України», на якому найкращою студенткою Тернополя стала Зоряна Вівчар

У конкурсі змагалося шестеро студентів від чотирьох ВНЗів Тернополя: Максим Касарда (ТК ТНТУ імені І. Пулюя), Соломія Танчак (Галицький коледж імені В'ячеслава Чорновола), Зоряна Вівчар (ТДМУ імені І. Я. Горбачевського), Анастасія Мрикало (ТК ТНТУ імені І. Пулюя), Ярослав Жданович (ТНПУ імені В, Гнатюка), Зозуляк Анастасія (ТНЕУ)

Першість виборювали студенти у трьох номінаціях: представлення, демонстрування таланту та висвітлення власного бачення: «Що потрібно зробити для того, щоб студенти не виїжджали за кордон?» Зокрема, у другому етапі студенти-учасники тішили суддівську колегію та публіку декламуванням поезії, співом, фотомистецтвом та спортивними досягненнями.

 — Успішний студент – людина, яка вміє аналізувати, яка добре розуміє матеріал, зуміє його застосувати в майбутньому, займається позастудентською діяльністю, а також є активним учасником студентського життя. Це людина, яка має тверду життєву позицію, власне хобі та певні погляди на життя. Щодо мене, я займаюся фотографією і саме це моє хобі допомагає мені краще відкрити для себе мій університет. Наприклад, за сприяння декана ми організовували цікавий проект, який перевтілив дітей у суддів, поділилася Анастасія Зозуляк.

Власними досягненнями та успіхами активного студентського життя поділилися й інші учасники конкурсу.

Уже три роки поспіль я беру участь у Шевченківських читаннях, приурочених до Шевченківських днів. Я дуже люблю творчість Тараса Григоровича, а за перемогу у Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка  на першому курсі я була нагороджена президентською стипендією. Я не прощаюся із ТДМУ імені І. Я. Горбачевського і влітку, адже щороку в липні у нас на базі навчально-оздоровчого комплексу «Червона калина» відбувається величезний міжнародний проект – Міжнародна студентська літня школа, завдяки якому я отримую величезний зарубіжний досвід, — розповіла Вівчар Зоряна.

В підсумку конкурсу кращою студенткою Тернополя судді обрали Зоряну Вівчар. Перемога дівчини на регіональному етапі підтверджує її право представляти студентську громаду Тернопільської області на Всеукраїнській конкурсній програмі «Кращий студент України».

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ