Читайте нас в соціальних мережах

На небезпечній вулиці, де просять поставити "лежачого поліцейського", збили дитину (фото)

П'ятниця, 17 листопада 2017 07:45
Вчора, близько 12-тої години, на вулиці Тарнавського під колеса автомобіля потрапив 10-літній школяр. Збили дитину на переході поблизу школи №11.

Про це повідомив у Facebook тернопільський журналіст Назар Наджога. 

- За розповідями очевидців, які мені зателефонували і надали фото, водій намагався проскочити на жовте світло світлофора, - пише автор допису.

У хлопчика закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забиття правого коліна. Охорону місця події та регулювали рух патрульні поліцейські. Усі обставини аварії встановлюють слідчі. За попередніми даними, 62-річний водій був тверезим.

Аварії на цьому місці - вже давно не новина. На цій небезпечній ділянці ДТП трапляються регулярно. Серед них є випадки збиття пішоходів. На цій ділянці дороги встановлені знаки "Обмеження швидкості", "Увага – діти!", "Небезпечна ділянка", проте, деякі водії не звертають уваги на них.

Нещодавно тернополянка написала петицію, де просить встановити у тому місці "лежачого поліцейського". До слова, петиція з'явилася до цієї трагічної події. Станом на 16 листопада її підписали 88 осіб з 300 необхідних. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ