Читайте нас в соціальних мережах

У День святого Миколая тернопільські волонтери приготують для АТОвців цінні подарунки

Четвер, 16 листопада 2017 17:43
До 10 грудня тернопільські волонтери спільно з структурними підрозділами Тернопільської міської ради, навчальними закладами, греко-католицькою церквою та небайдужими жителями міста збиратимуть подарунки для українських вояків на Сході України.
 

До подарунків, які відправлять від Тернополя воякам у рамках акції «Подарунок для солдата до свята Миколая», увійдуть найнеобхідніші речі: засоби особистої гігієни, продуктів харчування, теплі речі, листи, малюнки. Небайдужі тернополяни також можуть пожертвувати АТОвцям кошти, які можна перерахувати на рахунок БФ «Карітас – Тернопіль» з поміткою «Подарунок для солдата на Миколая».  

До 10 грудня волонтери планують зібрати приблизно 1,5–2 тисячі подарунків, які передадуть особисто кожному бійцю та дітям із прифронтової зони.

— Дня святого Миколая традиційно чекають і дорослі, і діти. Ми впевнені, що цього свята чекають також наші захисники, які виборюють незалежність нашої держави та завдяки яким ми проживаємо в мирному Тернополі. Тому, з ініціативи волонтерських організацій міста та при підтримці греко-католицької церкви, БФ «Карітас – Тернопіль» ми ініціюємо спільний проект «Подарунок для солдата до свята Миколая». Мета цього проекту – зібрати максимальну кількість тих речей, які є найнеобхіднішими для наших бійців та відправити подарунки до свята Миколая на передову, — поділився очільник Тернополя Сергій Надал.

Сергій Віталійович додав, що організатори акції планують залучити до збору речей усі структурні підрозділи міської ради, зокрема, Управління транспорту, комунікацій та зв'язку, Управління стратегічного розвитку міста, за рахунок яких буде організовано рекламу акції.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ