Читайте нас в соціальних мережах

Тернополян залучатимуть до нестандартної освіти (фото)

Середа, 15 листопада 2017 19:13
У Тернополі стартує нова освітня платформа «Коло», за рахунок якої жителі Файного міста зможуть обрати для себе цікавий напрямок та розвиватися у ньому за допомогою професіоналів.

За рахунок нової освітньої платформи охочі тернополяни можуть обрати цікавий напрямок для себе з-поміж: 3D – моделювання, театральне мистецтво, барабани, бандура, гончарство, фортепіано, вокал, альтернативна англійська, фотокурси, кіно–телевиробництво, саксофон, скрипка, гітара, арт (скульптура, живопис, барельєф).

Як розповіли організатори освітньої платформи, формат навчання дещо відрізняється від шкільного: тернополян навчатимуть не за партами, а у невеличких групах, де кожен сміливо може запитувати професіоналів та отримувати відповіді.

— Наша основна функція полягає не тільки в тому, щоб вибирати владу, але й паралельно із владою робити щось для того, щоб розвивати країну. Тому ми і зібрали команду, де кожен її учасник досягнув певного рівня розвитку і, відповідно, володіє потрібними знаннями, досвідом у своєму напрямку. Потрібно збільшувати число молоді, яка не просто буде вчитися і йти одразу викладати у ВНЗ, а вивчиться, матиме практику, досягне певного рівня досвіду у своїй галузі та зможе передати цей досвід по принципу «рівний рівному», — поділився ініціатор освітньої платформи «Коло» Назар Сарабун.

Організатор додав, що в «Колі» викладачі намагатимуться мінімізувати домашнє завдання, а учні отримають напрямок для розвитку і для пошуку інформації. Таким власним прикладом члени «Кола» працюватимуть насамперед на власний авторитет та діляться ним з іншими.

 

Галерея зображень

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар