Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни обурені: опалювальний сезон давно почався, а батареї досі холодні

Вівторок, 14 листопада 2017 15:00
23 жовтня у житлових будинках Тернополя розпочався опалювальний сезон. Однак, не всі тернополяни могли зрадіти гарячим батареям.

Загалом, запуск тепла був проблематичним - через прорив трубопроводів багато хто довго не міг дочекатися опалення. В КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" виправдовувалися тим, що на технологічний запуск систем передбачено 72 години. Не менш вагомою є проблема завоздушення батарей. Неодноразово жителі міста писали про те, що звертаються до ЖЕКів та "Комуненерго", однак, на це ніхто не реагує. Відтак, в деяких квартирах досі холодні батареї. 

Десятки скарг можна знайти на сайті міської ради у розділі "Питання-відповіді". Тернополяни обурені, адже їм довелося заплатити за тепло, якого не було.

- У квартирі за адресою Острозького, 7/27 батареї холодні. Опалення не поступає взагалі. Від початку запуску опалення в Тернополі звертаюся в ЖЕК, але результату немає. Один раз прийшли та спустили повітря, це не допомогло. Далі на всі звернення представник ЖЕКу говорила що хтось прийде, але цього не сталося. Звернувся в "Тепломіськкомуненерго", щоб прийшов спеціаліст і склав акт про те, що опалення не поступає, тиждень обіцяли що прийдуть, а на п'ятий день сказали, що спеціаліст був і йому сказали, що проблем немає, але по факту нікого не було! Прийшов рахунок за опалення, якого не було, - пише тернополянин Микола.

Жителі міста розчаровані, адже така ситуація повторюється з року в рік.

- Опалювальний сезон у місті вже триває майже місяць, але одна із батарей у моєму помешканні - досі абсолютно холодна. Проблеми опалення у буд. на вул. Зеленій, 30 в обслуговуючому підприємстві вирішувати не вміють і навіть не збираються! Після численних дзвінків із повідомленням про відсутність опалення у ванних кімнатах п'яти квартир (один стояк) - жодної реакції. Причому така ж картина - повторюється із року в рік, - каже Любов Красновська.

Читайте також: Обурені тернополяни б'ють на сполох - в їхніх будинках досі немає опалення

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ