Читайте нас в соціальних мережах

На вуличні тренажери в Тернополі мають виділити майже 90 тисяч гривень

Понеділок, 13 листопада 2017 15:55
У Тернополі встановлять сучасний спортмайданчик з вуличними тренажерами. Бюджет проекту, який підтримали тернополяни, майже 90 тисяч гривень. Розмістять його у Пронятині - віддаленому житловому мікрорайоні міста.

- На території мікрорайону Пронятин відсутній сучасний спортивний простір, де могли б проводити своє дозвілля діти та дорослі, - зазначають автори проекту.

9 листопада відбулося підсумкове засідання Номінаційного комітету «Громадського бюджету», на якому відбулося визначення та офіційне оголошення проектів-переможців.

За проект цього року проголосувало 5 477 активних тернополян, які сумарно віддали 6881 голос. Переможцями «Громадського бюджету» стали сім великих та одинадцять малих проектів, на реалізацію яких у 2018 році буде виділено 9,4 млн. грн. з міського бюджету.

Нагадаємо, Тернопіль - одне з міст України, яке впроваджує «Громадський бюджет». Це програма, яка надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ