Читайте нас в соціальних мережах

На одній із тернопільських парковок запрацював автокінотеатр (фото)

Неділя, 12 листопада 2017 16:56
Від 4 листопада біля ТЦ «Орнава» діє автокінотеатр, де тернополяни на великому екрані розміром 3×6 м щотижня протягом чотирьох днів матимуть змогу переглядати найкращі сучасні фільми.

Щотижневі трансляції фільмів відбуваються з четверга по неділю після 18:00. В’їзд до автокінотеатру під відкритим небом для однієї машини коштує 70 гривень, незалежно від того, скільки пасажирів перебувають всередині авто.

В нашому автокінотеатрі транслюють сучасні картини, які отримуємо від компанії «Артхаус Трафік». Завдяки великому екрану пасажири можуть чудово бачити фільми навіть тоді, коли машин на паркові є багато. Щодня ми транслюємо по два, інколи три кінофільми. Наприклад, у неділю, 12 листопада о 19.00 покажуть трилер «Гра на виживання», а о 21.00 фантастичний фільм «Петля часу». Кінотеатр під відкритим небом влітку діяв у парку ім. Т. Шевченка, та на зимовий період ми дещо передислокувалися, — поділилася організатор кінопоказів Інна Ханас. 

Пані Інна додала, що на автопарковці-кінотеатрі біля «Орнави» також працює бар, де глядачі можуть придбати чай, каву, попкорн, сандвічі, круасани та інше. Ознайомитися із програмою щотижневих кінопоказів та забронювати місця тернополяни можуть на персональній сторінці кінотеатру «Outside Cinema» у соцмережах.

Варто зазначити, що автокінотеатр діятиме у Тернополі цілу зиму. 

 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ