Читайте нас в соціальних мережах

Як виглядає електробус, який помітили в Тернополі (фотофакт)

Неділя, 12 листопада 2017 09:41
Електробус виробництва Концерн "Електрон" побував у Тернополі. Сучасна техніка через наше місто прямувала на міжнародний форум в Камянець-Подільський власним ходом для презентації його учасникам та мешканцям міста.

Як заявляють працівники Корпорації, електробус без проблем подолав відстань від Львова до Кам'янця у 320 км. У пості представники корпорації не розголошують маршрут техніки, але на фото можна легко впізнати вулицю Тролейбусну та Будного, повідомляє "Транспорт Тернополя".

Тернополяни коментують, що електробус для Тернополя не потрібний.

- У нас чудово розвинута тролейбусна мережа, тому нам потрібні тролейбуси із великим акумуляторним автономним ходом. А електробуси потрібні у містах де немає тролейбусної інфраструктури або вона малорозвинута, - пише Андрій Окрутний.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Кубік 13.11.2017, 11:10
ТАК РОЗВИНУТА МЕРЕЖА, ЩО ЯКЩО ЛАМАЄТЬСЯ ОДИН ТРОЛЕЙБУС НА ДАМБІ , ТО КОРОК ТЯГНЕТЬЯ АЖ ДО ЗБАРАЗЬКОГО ПОВОРОТУ! У ТЕРНОПОЛІ НЕМАЄ ЖОДНОГО ТРОЛЕЙБУСА ПРИСТОСОВАНОГО ДЛЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ЛЮДЕЙ, МІСТОМ КУРСУЄ ЧЕСЬКЕ СМІТТЯ СТАРШЕ ВІД САМОГО СІРОЖИ! У ЖОДНОМУ НЕ ПРАЦЮЄ КЛІМАТИЗАЦІЯ, А ЕСПЛУАТАЦІЯ ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ БЕЗ КЛІМАТИЗАЦІЇ У СВІТІ ЗАБОРОНЕНА І КАРАЄТЬСЯ ЗАКОНОМ!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ