Читайте нас в соціальних мережах

Просять допомогти тернополянці, яка через собак лишилася без роботи та грошей

Субота, 11 листопада 2017 12:30
Зоозахисники з організації "Вірні друзі" просять небайдужих людей допомогти жінці, яка через добре серце втратила роботу та залишилася без грошей. Вона прихистила вдома безпритульних собак, а зараз не має змоги їх прогодувати.

- Якось вранці на своєму подвір'ї вона побачила собаку, пошкодувала, нагодувала, а та за кілька днів віддячила цуценятами. А далі до болю знайома ситуація: хлопчиків роздали, дівчатка залишились... Потім разом з односельчанами знайшли коробку з цуценятами: "Ти візьми, а ми допомагатимемо, " - обіцяли люди. І знову дівчатка залишились... На разі у жінки 10 собак: дві дорослі, 3 - майже по рокові, 5 - піврічних. Через собак жінка втратила роботу (робота потребує тривалої відсутності дома, а залишити собак нема на кого). Крізь сльози жінка благає допомогти прилаштувати хоча б когось, але найстрашніше, що жінка уже не в змозі прогодувати таку кількість тварин, - йдеться в повідомленні.

Активісти просять людей допомогти зібрати харчі для цих собак: крупи, макарони, печиво "Марія", сухий корм, м'ясні консерви, м'ясні продукти.

- Десь на початку наступного тижня ми плануємо відвезти передачу, будь ласка, не залишайтеся байдужими, - кажуть зоозахисники. 

Продукти можна приносити у "Крамничку для тварин", що на Рєпіна, 18 та ювелірну майстерню, що на Лесі Українки, 4. Довідки за телефоном 068 445 24 46.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ