Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни можуть допомогти діткам, які втратили батька в зоні АТО

П'ятниця, 03 листопада 2017 17:44
Волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО продовжують втілювати в життя мрії дітей загиблих воїнів з Тернопільщини. Вони зустрічаються з дітками в рамках проекту "Мрії, що здійсняться".

Активісти продовжують об’їжджати сім’ї загиблих бійців з Тернопільщини, в яких залишилися неповнолітні діти та вручають їм грошову допомогу і подарунки від доброчинців.

Нещодавно волонтери їздили в село Криволука Чортківського району до родини загиблого в АТО Сторчака Івана. Хлопець виріс у багатодітній родині. В зоні АТО був навідником кулеметного взводу 3-ї мотопіхотної роти 59-ї окремої мотопіхотної бригади. Загинув 12 серпня 2017-го року від кулі снайпера неподалік села Водяне Донецької області. Батько хлопця помер, залишились мати, дві сестри і троє братів. Також волонтери побували в сім'ї важкопораненого захисника з Тернопільщини Рівного Василя.

- Родинам передали грошову допомогу, одяг та взуття, солодощі, фрукти, канцелярське приладдя та планшети, - повідомляють волонтери.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО http://ato.te.ua, у розділі "ЗдійсниТи мрії". А також на сторінці у мережі Facebook https://www.facebook.com/lcdbato. "Гаряча" лінія: (097)2-055-055.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ