Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі зніматимуть реаліті-шоу про найкрасивіших тернополянок (фото)

Субота, 28 жовтня 2017 16:17
Зйомки нового реаліті-шоу, в якому покажуть вихованок нещодавно відкритого в Тернополі модельного дому Giogia star house, є спільною ідеєю цього модельного дому та тернопільської кіношколи.

Наразі проект по зйомках реаліті-шоу знаходиться на стадії розробки, тому його ідейники поки що не можуть розповісти, коли саме розпочнуться зйомки.

  Мені відомо, що в Тернополі нещодавно було відкрито кіношколу, разом із якою ми вирішили робити спільний проект. Як вам вже відомо, в Україні існує багато модельних агентств, та ми хочемо показати людям переваги насамперед модельного дому Giogia star house, який готуватиме дівчат до офіційних конкурсів краси. З цією метою ми хочемо відзняти в Тернополі певне реаліті-шоу з вихованцями Giogia star house, щоб люди гідно оцінили наших красунь,  поділився представник Національного комітету “Міс Україна” в Тернопільській області Володимир Заверуха.

Пан Володимир додав, що в місті також планується створити алею зірок, завдяки якій не одна тернопільська красуня, яка приймала участь у конкурсах, увійде в історію. Чоловік також зауважив, що участь будь-яких конкурсах краси може не тільки піднести дівчину до «зірок», але й кардинально змінити її світогляд. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ