Читайте нас в соціальних мережах

Стало відомо, яку програму знімав телеканал ICTV у Тернополі (фото)

Понеділок, 16 жовтня 2017 07:30
Нещодавно телеканал ICTV в Тернополі проводив зйомки нового проекту під назвою "Нове життя". Тривали вони декалька днів на приватному підприємстві "Східний масив".

Відомо, що журналісти працюють над першим сезоном своєрідного соціального експерименту: головний герой програми їде у незнайоме місто з метою впродовж двох днів прожити без коштів та зав’язків. При цьому, він не може ні позичити гроші, ні звернутися по допомогу до друзів чи знайомих. Відтак він шукає роботу, житло та їжу, заручившись допомогою лише чужих, до цього незнайомих людей. На меті – з’ясувати, на скільки українці людяні, повідомляє "Тернопіль житлово-комунальний".

Кожна програма з циклу знімається у іншому місті, відтак Тернопіль став одним із обраних для зйомок проекту. За попередніми даними прем’єра проекту відбудеться навесні 2018 року.

- В Тернополі люди дуже відкриті і гостинні, у вас дуже чисте і красиве місто. Нам було легко працювати, і було дивно від того, наскільки довірливі тут люди. Буквально – готові мало що не ключі від дому віддати. Дійсно, мав місце випадок, коли нам дали ключі від кватири, мовляв,  йдіть, знімайте. Це вразило, – ділиться враженнями від зйомок у Тернополі Світлана.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ