Читайте нас в соціальних мережах

Пес Ярош та вареники з варениками – VIP Тернопіль потрапив у новий гумористичний проект

Понеділок, 09 жовтня 2017 11:45
У новому гумористично-розважальному проекті «Ігри приколів» від студії «Квартал 95» тернопільські гумористи з команди VIP Тернопіль показали один вечір з життя патріотичної сім’ї на Західній Україні.

 Тетяна Песик у ролі дружини та телекомік «Володька» у ролі чоловіка вітаються вдома патріотичними гаслами «Слава Україні», «Слава нації – смерть ворогам», «Україна понад усе». Їхнього собаку звати Ярош, а на вечерю жінка готує традиційні українські страви.

Здавалося б – це ідеальна патріотична сім’я. Однак, одного дня у них сталося страшне горе. Їхній син приїхав з Києва і розповів вражаючу новину про те, що вступив у «Опоблок». Як розвивалися події далі дивіться у відеофрагменті випуску шоу «Квартал 95».

VIP Тернопіль стали переможцями літнього кубку "Ліги сміху" у Юрмалі. Також Таня Песик та Тарас Стадницький отримали звання кращих акторів проекту.

Нагадаємо, що VIP Тернопіль – українська команда КВН та Ліги Сміху з Тернополя, створена у 2008-ому році. За ці роки команда взяла участь у багатьох лігах КВН. Учасники команди "V.I.P" Тетяна Песик та Віктор Гевко виграли 50 тисяч гривень на шоу Розсміши коміка. Трохи згодом дует узяв участь у спецвипуску шоу, де заробив вже 100 тисяч. Зараз Тетяна виступає з "95 кварталом".

 

Путіна мені в куми - Десь на Західній Україні | Ігри Приколів 2017
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ