Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі оштрафували нахабного водія Мітсубісі Лансера (фотофакт)

Понеділок, 09 жовтня 2017 08:48
510 гривень – саме стільки доведеться заплатити водію автомобіля Мітсубісі Лансер, який нахабно залишив автівку посеред тротуару. Поліцію викликав перехожий, якого обурила така поведінка чоловіка.

Світлини події опублікував  Галинський Михайло‎ в спільноті Stupid parking Ternopil у Facebook. Трапився інцидент 2 жовтня на вулиці Шпитальній, 7.

– Ще одна постанова в копілку: ч. 3 ст. 122 КУпАП - 510,00 грн. Евакуатор вже був в дорозі, але водія "чуйка" не підвела – прийшов. На жаль, не завжди в людей є час очікувати на патруль. Однак, просто зателефонувати і піти також можна. Іноді, банально, немає часу чекати, особливо серед робочого дня, – пише автор світлин.

Тернополяни нарікають, що у тому місці завжди можна побачити недобросовісних водіїв, проте, не знають як з цим боротися.

– Це місце, де щодня десятки так припарковано... На мої звернення поставити обмежувачі – відповіли, що не передбачені за планом, – коментує Василь Федюк.

Нагадаємо, що спільнота Stupid parking Ternopil започаткована наприкінці вересня 2013 року. Зараз вона налічує більше двох тисяч учасників. Тут публікують фотографії та фотодокази порушень водіями правил паркування.

Інколи все обмежується обуренням і публікацією світлин, проте учасники групи нагадують, що потрібно не просто написати про порушення, але й викликати поліцію.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ