Читайте нас в соціальних мережах

Вперше в Тернополі буде відкрито унікальний клуб бойових мистецтв, на базі якого діятиме команда професійних каскадерів

Неділя, 24 вересня 2017 17:42
До кінця 2017 року на вулиці Галицька, 39 відкриється новий клуб бойових мистецтв «Характерник +» імені Андрія Юркевича, де із членами клубу займатимуться спортсмени зі світовим іменем.

Ідея заснування клубу бойових мистецтв «Характерник +» належить  титулованому тернопільському бійцю з фрі-файту Володимиру Ізанському та виконавцю головної ролі у фільмі «Король Данило» Олександру Алексєєву.

Клуб працюватиме спільно з тренажерним залом «ATLANT GYM», тож члени «Характерника +», зможуть користуватися послугами і тренажерного залу. В клубі «Характерник +» будуть навчати таких видів спорту, як тхеквондо, фрі-файт,бокс, фітнес.

- Тренування для тернополян з фрі-файту проводитиме один з титулованих і відомих бійців з фрі-файту Володимир Ізанський. Навчатиме мистецтву тхеквондо сертифікований тренер із цього виду спорту Петро Мазярчук. Заняття з фітнесу та розроблятиме цікаві оздоровчі програми боєць, спортсмен, фітнес-тренер, співак та «володар»  головної ролі у фільмі «Король Данило» Олександр Алєксеєв. Не виключено, що у клубі проводитимуться і майстер-класи з танців, адже бійцям, потрібно вміти правильно і граційно рухатися, поділився відповідальний за інформаційну частину по організації клубу «Характерник +», лідер гурту «Нічлава» Андрій Підлужний.

Пан Андрій додає, що «Характерник +» імені Андрія Юркевича  буде заснований на базі західноукраїнського осередку Федерації фрі-файту та клубу бойових мистецтв «Характерник».

Створений у Тернополі клуб матиме назву «Характерник +», та  створить ще один із підрозділів та напрямків викладання бойових мистецтв, яких навчають у «Характернику». Відомо,що членами клубу «Характерник», створеного у 2000 році Валерієм Чоботарем , на сьогодні є неодноразові чемпіони України та світу з фрі-файту, міжнародні майстри спорту та майстри спорту України, призери та чемпіони України з бойового гопака, рукопашу «Гопак», кік-джитсу, фрі-файту, мікс-файту, бойового самбо. «Характерник +» шукає сертифікованих спеціалістів *Бойовий Гопак*,*Спас*…та інші…, які зможуть викладати саме українські бойові мистецтва  – поділився Андрій Підлужний.

На базі «Характерника +» вперше в Тернополі утвориться команда каскадерів «Характерник +» класу •Universal• Ці каскадери залучені  до зйомок першого українського історичного блокбастера «Король Данило» (виконували бойові сцени у кліпі НІЧЛАВА *Навіки*) та по переду відповідальні стажування із каскадерами, які знімалися у відомому серіалі «Марко Поло». Основними напрямками діяльності команди каскадерів буде виконання усіх видів трюків у кіно та шоу-програмах: виконання кінних, водних, висотних трюків, сценічних бійок, відтворення історичних подій, робота з вогнем, участь у святкових заходах.

Андрій Підлужний зауважив, що меценатів у «Характерника +» наразі немає, та члени клубу завжди готові співпрацювати з меценатами, спонсорами, сертифікованими спеціалістами з бойових мистецтв, тренерами та інструкторами.

– Не виключаю, що меценати в «Характерника +» поступово з’являться, адже спонсори нам потрібні. Адже наші хлопці власноруч самостійно за спеціальними кресленнями моделюють тренажери, та самі зварюють металеві конструкції  які бачили тренуючись закордоном, на яких займаються професійні бійці, – зазначив пан Андрій.

Співак зазначив, що в «Характернику +» проводитимуться як групові, так й індивідуальні заняття. У клубі бойових мистецтв є певні правила і закони, які кожен, хто має відношення до цього клубу, повинен знати і чітко слідувати їм.

У кожного бажаючого розпочати тренування в «Характерник +» мають бути відповідні медичні документи, які дають право займатися спортом. Якщо у клубі тренуватиметься неповнолітня особа, то, окрім медичних документів, вона повинна також мати і дозвіл батьків.

Наостанок Андрій Підлужний додав, що клуб бойових мистецтв «Характерника +» повинен «запрацювати»  до Нового Року. До того ж, на відкриття клубу має завітати багато цікавих людей: спортсменів, акторів, художників та інш. 

 

 

Додати коментар