Читайте нас в соціальних мережах

У День Батька тернопільських татусів та дітей розважали, нагороджували призами та пригощали смаколиками (фоторепортаж)

Неділя, 17 вересня 2017 18:01
У неділю на Театральному майдані тернопільський консультаційний центр «Колиска життя» та ТОГО Центр щасливого батьківства та материнства організував для тернопільських батьків та їхній дітей цікаві ігри, забави та майстер-класи.

На спортивно-розважальних локаціях татусі разом зі своїми чадами та координаторами заходу брали участь у цікавих естафетах, конкурсах, командних змаганнях. За участь у таких розвагах батьків та дітей організатори святкувань не залишили без нагороди.

-У третю неділю вересня українці разом з іншими країнами святкують Всесвітній День Батька. В цей день наш центр «Колиска життя» вже 5 років організовує святкові заходи для батьків та дітей. Цієї осені  нашу ініціативу підтримав Тернопільський міський центр фізичного  здоров’я населення, створивши  сьогодні  спортивно-рухову активність. Дуже важливо для сім’ї  проводити час разом, мати час зупинитись і відчути себе емоційно близькими, однією командою, вболівати один за одного. Нам радісно бачити сьогодні такі сім’ї, енергійні і щасливі, зацікавлені і завзяті. І ми щасливі, що можемо створювати ці можливості.  Дітки, які долучилися до наших ігор та конкурсів, будуть нагороджені канцелярською продукцією. Солодкі подарунки отримають від «Колиски життя» татусі за активну участь в спортивних змаганнях, – поділилася консультант центру  Колиска Життя,  психолог Людмила Богуцька.

Організатори заходу додали, що окрім спортивних локацій, на недільному заході для батьків також відбулися різноманітні дитячі майстер-класи зі створення ляльок-мотанок від майстрині Ольги Закорчемної , малювання, виготовлення дітками вітальної листівки для татусів.  

Представники «Колиски Життя» дякують організаціям,  які долучились до заходу. Зокрема, Тернопільському міському центру фізичного здоров’я населення, Тернопільській обласній бібліотеці  для дітей, дитячому Монтессорі-центру  «Melissa», Клубу спортивного танцю «Мальви», жіночому проекту Територія Тіла, Університету для дітей УНІКідз.

 

Коментарі  

0 #1 Ната 17.09.2017, 21:33
Чому не було анонсів цього свята? Прийшло б більше. Головне, що анонсують кулінарні фестивалі !!!
Скарга

Додати коментар