Читайте нас в соціальних мережах

1000 грн за метр квадратний: у Гусятині проведуть аукціон з приватизації адмінбудівлі

П'ятниця, 05 квітня 2024 19:00
На Тернопільщині пропонують приватизувати приіщення адміністративної будівлі, площею 70,8 метра квадратних, вартістю 74,1 тис грн. 

"До уваги зацікавлених представників бізнесу. Оголошено аукціон з приватизації адмінбудівлі, що складає 3/100 частини будівлі. 8 квітня заплановано приватизаційний аукціон адмінбудівлі загальною площею 70,8 м². Торги пройдуть в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі». Стартова ціна об’єкта — 74,1 тис. гривень без ПДВ, цінові пропозиції будуть прийматися до 7 квітня включно. Актив знаходиться за адресою: Тернопільська обл., Чортківський р-н, смт Гусятин, вул. Тернопільська, 5. Адмінбудівля розташована в центрі селища Гусятин, має зручну логістичну розв'язку вздовж автомобільних шляхів територіального значення Т-2011 та Т-2002. Неподалік об'єкта знаходяться: районна клінічна лікарня, автобусна станція, пошта та краєзнавчий музей", - розповіли у ТОВА. 

Об'єкт приватизації представлено адміністративним (офісним) приміщенням, яке розташоване на першому поверсі. Стіни активу виготовлені з цегли, підлога – з плитки, наявний паркетний тип підлогового покриття, також є окремий вихід.

Функціональне використання майна: будівлі для конторських та адміністративних цілей та інше. Об’єкт приватизації в оренді не перебуває.

Детальніше про об’єкт приватизації за посиланням — https://bit.ly/3U1VJhY

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ