Читайте нас в соціальних мережах

У Микулинецькій громаді інвестор побудує завод з виробництва великогабаритних залізобетонних конструкцій (фото)

Неділя, 03 березня 2024 15:55
У Микулинецькій громаді, що на Тернопільщині, інвестор починає проектування заводу великогабаритних залізобетонних конструкцій.

Про це йшлося на зустрічі 1 березня представників компанії-інвестора з будівництва великогабаритних залізобетонних конструкцій з місцевим активом громади.

На зустрічі було представлено презентацію проекту забудови заводу, (виробничі допоміжні будівлі, логістика, об’єм інвестицій, об’єм і асортимент продукції, кількість робочих місць планується створити).

Було проведено візуалізацію самих виробничих приміщень і частково технології виробництва.

Представники інвестора повідомили та надали відповідні гарантії щодо екологічної безпеки та дотримання інших норм законодавства, а також показали найсучасніше обладнання яким буде комплектуватися це виробництво.

Завдяки таким потужним інвесторам загальна сума прямих інвестицій в регіон збільшиться більш як на 1млрд.грн і буде створено понад 150 нових робочих місць.

Бюджет громади та бюджет області отримає потужну фінансову підтримку, а в населений пункт вдихнеться нове життя. Це прозора компанія де середня заробітна плата складатиме не нижче 20-22 тис.грн. 

Вже незабаром буде підписано інвестиційний меморандум та розпочато всі підготовчі та будівельні роботи на ділянці.

 

 

 

 

 

"Тернополяни" писали, що Іноземний інвестор збудує на Тернопільщині завод із переробки вторинної сировини (фото).

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ