Читайте нас в соціальних мережах

Кабмін, як і за часів Януковича, знову виділив на Тернопільщину рекордно малу суму субвенцій

Четвер, 11 червня 2015 11:02
З проханням переглянути виділення субвенцій до Кабінету Міністрів України звернулися Тернопільська міськрада та місцеві комунальні підприємства. Якщо область не отримає додаткові гроші, то в скорім часі тернополяни можуть залишитися без гарячої води через проблеми із погашенням заборгованості з різниці в тарифах на тепло- і водопостачання.

В мерії кажуть, що не розуміють за яким принципом розподілялись кошти між областями, адже схоже на те, що Тернопіллю дали трохи більше 4 млн. грн. субвенцій на 2015-ий рік за залишковим принципом. Навіть найменша в Україні область – Чернівецька від уряду отримала 6 млн. грн. загалом же між областями було розділено 2 мільярда 900 мільйонів.

Цікаво, що як і за часів Януковича, субвенціями не обділили Донеччину – 333 млн. грн., стільки ж вділили Одеській області і місту Києву.

- Ми сподіваємося на об’єктивний розрахунок, адже існує загроза обмеження газопостачання для підприємства “Тернопільміськтеплокомуненерго”, а це – вимкнення гарячої води для тернополян, - зауважує заступник міського голови Тернополя Владислав Стемковський. – Будемо надіятись, що нас почують і не допустять загострення ситуації.

Додамо, що одному лише Тернополю (не рахуючи цілої області) потрібно близько 50 млн. грн на погашення заборгованості по нових тарифах. 

Коментарі  

0 #3 недосвічений 14.06.2015, 15:12
Це ж Крисак Іван не подав документи в Київ тому і не маємо.
Скарга
+1 #2 Pfcnfdybq 12.06.2015, 00:10
А кому виділяти - свободівській банді надала-камінськ ого-хомінця та іншим подібним сволотівцям щоб відразу роздерибанили
Скарга
-1 #1 Красотун 11.06.2015, 12:00
Може діло не в Януковичі? Може просто депутати ВРУ, які представляють Тернопільщину ліниві, безтолкові гавнюки?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ