Читайте нас в соціальних мережах

На Вишнівеччині беруться за сільські дороги та вирішили проблему підтоплення дворів

Четвер, 11 травня 2017 07:40
Вишнівецька громада офіційно отримала нового голову, Володимира Кравця, на початку 2017-го року і вже може похвалитися результатами.

Зокрема, йдеться про вирішення одного із найболючіших питань – доріг.

- Ми налагодили співпрацю із місцевим виробником бруківки. На наше замовлення він виготовить спеціальні дорожні плити, що дозволить суттєво відремонтувати дорогу до ближніх сіл. Зараз вони знаходяться у вкрай поганому стані, тому цього року заплановано таким способом відремонтувати більше 5 кілометрів  дороги, - розповідає Володимир Кравець.

Ділиться голова громади і вже реалізованими планами, як наприклад, проблема підтоплення центральної частини села Бодаки. Як розповіла місцева жителька, щороку через забруднені стічні канали обабіч дороги, дощові і талі снігові води затоплювали двори. Від повеней страждали і сільськогосподарські ділянки, які через проблему не можна було обробляти. Тепер у селі Бодаки цієї проблеми немає, усі канали прочищені, труби відновлені і виконують своє завдання справно.

- Ця проблема стояла гостро навіть не місяцями, а роками. Люди постійно скаржилися, страждало від того їх майно і угіддя, центр села був у воді. Канали востаннє чистили ще тоді, коли робили дорогу, а це 50 років тому. Тепер проблеми підтоплення немає, - говорить сільський голова Бодаків Сергій Волохатий.

FJ1A3265

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ