Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські депутати закликають керівництво держави схаменутися і змилосердитися над людьми

Четвер, 14 липня 2016 12:30
Під час останньої сесії Тернопільської міськради депутати ухвалили спільне звернення, адресоване керівництву держави. У ньому вони виступили проти підвищення цін та тарифів за послуги ЖКГ, спожитий природний газ та світло.

Мотивують депутати це тим, що народ й так на межі бідності і багато людей змушені віддавати останні гроші за отримані «блага цивілізації».

За словами народних обранців, в Україні зараз складна соціально-економічна ситуація, а доходи населення, на жаль, не зростають. Таким чином, депутати ТМР закликають вище керівництво запровадити мораторій на підвищення тарифів на комунальні послуги для населення, яке (без перебільшень) опинилося на межі виживання.

Втім, Тернопіль – не єдине місто, де представники місцевої влади від імені громадян вимагають схаменутися керівництво країни. Аналогічні звернення вже оприлюднили більшість міст. У документі, ухваленому 12 липня, тернопільські депутати також говорять про необхідність прийняття законів щодо децентралізації повноважень в частині затвердження цін і тарифів на теплову енергію, послуг водопостачання та водовідведення, аби на місцях самостійно встановлювати тарифи для населення.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ