Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни заробляють в інтернеті

Вівторок, 12 липня 2016 10:12
Підробіток у Тернополі – актуальна тема для багатьох містян, незважаючи на певну стабілізацію економіки та ринку праці.

Багатьом потрібен додатковий дохід, бо комунальні тарифи та плавно зростаючі ціни боляче б’ють сімейним бюджет. Український сервіс Kabanchik.ua допомагає тернополянам шукати підробіток у багатьох сферах.

Додаткова робота, яку знаходять через цей сайт, переважно разова – це завдання, які залишають пересічні містяни. Тож не дивно, що більшість з них носять побутовий характер. Зокрема, є попит на електриків та сантехніків, спеціалістів з клінінгу, майстрів з ремонту побутової техніки та електроніки.

Загалом же шукати підробіток можна у різних сферах: тернополяни замовляють послуги кур’єра, будівельні та ремонтні роботи. Створити сайт, відремонтувати автомобіль, отримати юридичну допомогу, зробити зачіску до свята – все це те можна замовити через сайт. Підробляти, за бажанням, зможе людина з будь-яким вмінням: попит є на всіх.

Щоб шукати додатковий підробіток, треба лише зареєструватися та пройти перевірку паспортних даних – це потрібно для гарантій безпеки перед замовниками. Найбільш перспективна категорія - домашні майстри, зараз завдання на сервісі користуються попитом. Підробляти можн зі знаннями у ремонті та обслуговуванні сантехніки, електромережі, на різних хатніх «чоловічих» справах.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ