Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські мільйонери прозвітували про свої доходи

Понеділок, 06 червня 2016 13:20
Завершилася кампанія декларування доходів, які громадяни отримали у 2015 році. Відтак в об’єднаній державній податковій інспекції підбили підсумки і розповіли, скільки на Тернопільщині живе мільйонерів.

«За перші 4 місяці 2016 року жителі Тернополя та району подали до податкової інспекції 2 896 декларацій про доходи. 2347 – це жителями міста Тернополя, і 549 – жителями Тернопільського району.

 Серед них найбільшу кількість, а це – 515 декларацій, подали громадяни, які у минулому році отримали дохід від здійснення продажу рухомого і нерухомого майна.

Також активно подавали декларації громадяни, які отримали у минулому році спадщину. Таких надійшло 477. Крім того, 21 мешканець обласного центру та 1 – Тернопільського району засвідчили у декларації, що їхні доходи сягнули більше мільйона гривень. Загальна сума задекларованих ними доходів становить 46 мільйонів гривень. Відповідно, ними буде сплачено до місцевого бюджету 2 мільйони 300 тисяч гривень податку», - розповів заступник начальника Тернопільської ОДПІ ГУ ДФС в області Володимир Гузенков.

Крім того, понад 30 осіб задекларували так звані іноземні доходи, ще більше 80 – прибутки від оренди нерухомого майна. Загалом, мешканці обласного центру та Тернопільського району задекларували 192 мільйони гривень доходів, з яких нараховано 8 мільйонів 600 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб та півтора мільйона військового збору. В Тернопільській об’єднаній державній податковій інспекції зазначають: цьогоріч є позитивна динаміка. Адже за підсумками 2015 року громадяни подали на 264 декларації більше, ніж попереднього.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ