Читайте нас в соціальних мережах

Надал пообіцяв Сороколіту нових клієнтів

Четвер, 24 березня 2016 08:40
Судячи з розбудови мережі камер відео-спостереження та самоокупності комунального підприємства міськради «Тернопіль Інтеравіа», у недалекому майбутньому екскурсії по Файному місті будуть організовувати в режимі он-лайн.

До такого висновку наштовхує фінансовий план підприємства на 2016 рік, який розглядали вчора на засіданні виконавчого комітету.

Директор КП «Тернопіль Інтеравіа» Іван Сороколіт каже, що підприємство зуміло вивести систему відео-спостереження на самодостатній щабель. Тобто гроші з міської казни вони не «вимолюють», а навпаки намагаються долати труднощі власними зусиллями.

- Прибуток щороку росте. Так, сумарно в 2011 році КП спрямувало до бюджету – 32 тис.грн. податків та інших платежів. У 2012 році - 419 тис. грн., у 2013 році - 453 тис. грн., у 2014 році - 524 тис. грн., у 2015 році - 555 тис. грн.  Видатки також ростуть, але ми втримуємо баланс, тому і прибуток зростає не залежно від того, які у нас витрати,- запевняє Сороколіт.

КП ставить за мету цього року збільшити прибутки (порівняно з минулим роком) до 15%. Іван Сороколіт каже, що це реально, тим паче, що підприємство постійно розширює межі діяльності.

От нещодавно КП обладнало камерами амбулаторії сімейної медицини.  Є спроби також вийти на обласний ринок, надаючи доступ до інтернету по школах Тернопільщини. В КП дійшли навіть до того, що почали «заробляти» на своїх колегах, депутатах обласної ради, сесійні засідання яких транслюють в режимі он-лайн.

До слова, «за» запропонований фінансовий план, члени виконкому проголосували одноголосно. Сергій Надал навіть пообіцяв, вочевидь, за таку самовіддачу підлеглих, допомогти їм із розширенням клієнтської бази.

Нагадаємо читачам, що зусиллями КП «Тернопіль Інтеравіа» у місті вже працює понад 200 камер. «Підглядати» за Файним можна в режимі онлайн на інтернет-ресурсі webcam.te.ua.

 

Коментарі  

0 #1 Віктор 24.03.2016, 12:09
Жаль, що зняли з топ новин ternopoliany.te.ua/.../...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ