Читайте нас в соціальних мережах

Особливості бізнес-ноутбука Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11

Понеділок, 22 квітня 2024 09:31
Особливості бізнес-ноутбука Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11
Якщо людина шукає лептоп для втілення амбітних бізнес-проєктів, можна звернути увагу на такий варіант від Lenovo, як ThinkPad X1 Carbon Gen 11.

Цей пристрій можна мати при собі на ділових зустрічах, у відрядженнях або, навіть в екстремальних мандрівках. Він має всі необхідні параметри, включно з великим запасом заряду (до 13 годин) та технологію його поповнення до 80% протягом години (Rapid Charge). А, у вільний час, завдяки екрану 14 дюймів з роздільною здатністю 1920 x 1200, можна відчиняти Elslots Casino, яке пропонує сотні цікавих слотів від популярних розробників.

Підвищена продуктивність, якість зображення та звуку і інші важливі можливості

rek4 22 04 24

Бізнес-пристрій Carbon Gen 11 було зібрано за підтримки фахівців Intel, тому він відповідає усім чинним вимогам Intel Evo. Також, ноутбук має Intel Unison, який швидко з’єднує гаджет зі смартфонами, що працюють на Андроїд або iOS. Щодо інших переваг, ThinkPad X1 має:

  • Стильну панель для комунікації з великою кількістю функцій;
  • Вебкамеру FHD або якісний гібридний аналог з підтримкою інфрачервоного освітлення;
  • Чотири мікрофони з вбудованими: Dolby Voice та активним заглушенням шумів за допомогою ШІ;
  • Ергономічна та зручна клавіатура ThinkPad з активацією функції охолодження;
  • Компактний безпековий пакет ThinkShield.

С приводу комплектації, звичайний ThinkPad X1 Carbon Gen 11 чорного кольору постачається з кабелем живлення та адаптером на 65 Вт. Також, у коробці присутні гарантійні документи та сам пристрій. Але, є ще й пристрої з екраном 2,8K, які виготовлені з магнієвого матеріалу та вуглецевого волокна. До речі, остання варіація бізнес-гаджету важитиме 1.12 кг.

Основні технічні особливості машини

За продуктивність лептопа відповідає потужний чіп Intel Core i7 1355u з десятьма ядрами. При цьому, чорний Carbon Gen 11 здатен працювати в активному режимі до 13 годин. А щодо зручності під’єднання гаджетів, пристрій має порти: два USB-C, два USB-A 3.2 Gen 1 та HDMI другого покоління. Окремо, є отвір 3.5 мм для навушників та порт зовнішньої пам’яті Kensington Lockport. І насамкінець, вартість пристрою в Україні стартує від 54 999 грн і може перевищувати 100 тисяч, залежно від версії.