Читайте нас в соціальних мережах

ТОП-5 найбільш популярних вантажівок в Україні

П'ятниця, 12 квітня 2024 14:43
ТОП-5 найбільш популярних вантажівок в Україні
Атласи сучасної економіки. Саме так хочется назвати вантажівки.

Чому? Тому що завдяки цим велетенським автомобілям кожного дня мільярди товарів подорожують із країни в країну. Купити вантажівки, чи то для здачі в оренду, чи то для побудови свого власного логістичного бізнесу - довгий період буде на часі. Ми підготували ТОП-5 найбільш популярних вантажівок, які завоювали любов та популярність в Україні. 

MAN TGX

Модель, яка взагалі заслуговує на звання однієї з найкращих вантажівок 2024 року завдяки своїй паливній ефективності та мінімальним витратам на обслуговування. Вона також має потужний, надійний двигун і хороші експлуатаційні характеристики, включаючи можливість перевозити до 28 тонн вантажу. Серед особливостей вантажівки: високий рівень безпеки та комфорту для водія, велике лобове скло та повністю цифрова панель приладів. Потужність двигуна - 500 к.с., витрата палива - від 30 до 50 л/100 км. А салон, в залежності від комплектації, може запропонувати до двох спальних місць. 

Volvo VNL 860

Cеред його характерних особливостей: вікна зі шторками та 

москітними сітками, спеціально розроблені місця для встановлення телевізора та мікрохвильової печі. Все це робить кабіну справжнім житловим модулем. А максимальна вантажопідйомність цього автомобіля, який отримав 500-сильний силовий агрегат з витратою палива до 38 літрів на 100 км, досягає 60 тонн.

Mercedes-Benz New Actros

Модель відрізняється робочим місцем водія з багатофункціональним кермом з сенсорними кнопками і мультимедійною панеллю. Сидіння мають численні можливості регулювання, а кабіна відрізняється хорошою оглядовістю. Двигун потужністю 460 кВт, 625 к.с. дозволяє перевозити від 18 до 25 тонн вантажу і розвивати швидкість до 90 км/год.

Scania R420 

Також до списку найкращих вантажівок увійшла Scania R420 голландського виробництва з 11,7-літровим дизельним двигуном з турбонаддувом потужністю 420 к.с. Вантажівка витрачає в середньому 23 літри пального на 100 км і може буксирувати причіп вагою до 11,7 тонн. Він отримав нагороду за високу паливну ефективність на конкурсі NUFAM у Німеччині - завдяки тому, що споживає на 4,9% менше дизельного палива, ніж автомобіль, який посів друге місце.

DAF XF 450

Вантажівка, чиї вражаючі робочі характеристики були визнані не тільки водіями і власниками автопарків, а й експертами. В результаті DAF XF 450 посів перше місце в European Truck Challenge. Випробування проводилися на спеціальному маршруті, який включав навіть гірські дороги. Модель показала максимальний рівень комфорту, оснащення та паливної ефективності. А ще вона виявилася найкращою з точки зору дизайну.

 



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ