Читайте нас в соціальних мережах

Фунгіциди для кукурудзи в інтернет-магазині: переваги та ефективність

Вівторок, 02 квітня 2024 19:26
Фунгіциди для кукурудзи в інтернет-магазині: переваги та ефективність
Кукурудза являється високопродуктивною та найціннішою злаковою культурою у світі.

Вона займає лідируючі позиції по вмісту кормових одиниць серед жита, ячменю, овса. Використання в промислових цілях у відсотковому співвідношенню складає на фуражні потреби 65%, технічні – 20%, продовольчі – 15-20%. Суттєво знижують ці показники грибкові інфекційні захворювання, які пошкоджують усі частини стебла та плоду. Для ефективної боротьби з грибком використовують фунгіцидні препарати.

Що таке фунгіциди на кукурудзу? 

Фунгіциди – це біологічні або хімічні препарати, які застосовуються для знезараження рослин та ґрунту від грибкових спор. Активно діючими компонентами фунгіцидних препаратів виступають бактерії та сірка, нікель, ртуть, залізо, марганець, калій, диніконазол, триазол. Ці речовини пригнічують розмноження інфекції та знищують їх. Найчастіше кукурзну культуру вражають такі хвороби, як фузаріозні кореневі та стеблові гнилі, нігроспороз, іржа, червона гниль початків, фузаріоз, пухирчаста та летюча сажка. Для боротьби з перерахованими хворобами використовують препарати системної (функціонують в середині рослини) або контактної (працюють на поверхні культури) дій. Після чого відзначається значне покращення фізичного стану рослини.

Ефективність використання протигрибкових засобів

Фунгіцидні препарати значно зменшують кількість уражених ділянок на посівному полі, а також підвищують показники врожайності до 40%. Основні переваги використання протигрибкових засобів:

  • відбувається кращий налив зерна;

  • якість фотосинтезу збільшується за рахунок збільшення листкової маси (10 листків);

  • відмічається рясне цвітіння та краще викидання волотей;

  • набуття імунітету насіння для подальшого використання – при посіві насінин, які були зрощені на фунгіцидних препаратах, формується імунна стійкість;

Завдяки використанню фунгіцидних засобів збільшується комерційний успіх аграрних підприємств. Економічне зростання відбувається шляхом зменшення витрат на догляд за рослиною та зниження збитків. Відповідають заявленим перевагам препарати від надійних та перевірених виробників, тому замовляти краще фунгіциди на кукурудзу в інтернет магазині прямих дистриб’юторів.

Де купити фунгіциди на кукурудзу

Замовити якісні та ефективні фунгіциди на кукурудзу в інтернет магазині Growex Market є найкращим рішенням. Агролавка являється офіційним представником провідних виробників світу, які є спеціалістами в виготовленні препаратів захисту. На сторінках сайту представлений електронний каталог з широким асортиментом ззр, посівного матеріалу та різноманітних добрив.