Читайте нас в соціальних мережах

Люстрація по-тернопільськи: у сміттєвий бак кинули нового начальника архбудконтролю. ФОТОРЕПОРТАЖ

Понеділок, 22 грудня 2014 13:08
Сьогодні громадські активісти щойно призначеного в. о. начальника Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Тернопільській області Михайла Горішного.

 

Чиновника звинувачують у причетності до скандальної забудови по вулиці Громницького на території школи №9, а також його назвали ставленником міського голови Сергія Надала.

Пана Горішного закинули у сміттєвий і закрили кришку. Загалом в «органі» люстрації він перебував кілька хвилин. Попередньо близько двох десятків чоловіків на чолі з помічником лідера Радикальної парії Олега Ляшка Богданом Ревою прийшли у кабінет Михайла Горішного, аби поспілкуватися з ним. Як виявилося, його тільки сьогодні призначили на посаду приставкою «в. о.». На запитання про причетність до скандальної забудови території школи №9 у Тернополі, Михайло Горішний відповів, що донедавна очолювана ним приватна фірма «Техпанель» є одним із інвесторів та членів кооперативу у проекті. У свою чергу активісти зауважили, що у них інформації про його безпосередню причетність до будови. За їх інформацією, протягом довгого часу він особисто виплачував зарплатню робітникам на Громницького.

Під кінець активісти звинуватили Горішного у зв’язках зі скандальним комунальним підприємством «Тернопільбудінвестзамовник». Також за словами несподіваних гостей дозвільної установи, кандидатуру і призначення нового керівника архбудконтролю лобіював Сергій Надал.

Після всього Мхайлу Горішному запропонували написати заяву на звільнення. Той категорично відмовився. Молоді люди у балаклавах повели чиновника до входу в установу, де кинули його сміттєвий бак, облили зеленкою і закрили кришку. Кілька хвилин Горішний посидів у середині. Потім вийшов і відмовився коментувати ситуацію.

Коментарі  

0 #6 ще трохи 23.12.2014, 13:31
Кинути їх в мусор надала та камінського дуже просто,а вот зробити їх бідними якими вони були до каденції...оце задача при умові що не втечуть за кордон....
Скарга
0 #5 тернополянин 23.12.2014, 11:28
без жодних сумнівів. шавки яким кинули кісточку і сказали "фас". людина в перші дні на посаді а вже до неї є претензії ... як ви такі ділові йдіть і надала люструйте. він крав краде і буде красти, прикриваючись сотнями інших ні в чому невинних людей. але ж вам слабо ... а може поки команди такої не було. хто зна, ви ж без команди нікроку.
Скарга
+1 #4 антилюстратор 23.12.2014, 09:39
"Сьогодні громадські активісти щойно призначеного в. о. начальника Інспекції державного архітектурно-бу дівельного контролю у Тернопільській області Михайла Горішного".Отже я правильно зрозумів-"щойно призначений"??? "Чиновника звинувачують у причетності до скандальної забудови по вулиці Громницького на території школи №9"?????Автор статті хоча б на "мінуточку" логіку включає?Питання для особливо розвинутих-коли почалася забудова і коли призначили чиновника?..... Тепер наступне-я, як тернополянин, не уповноважував цих недоумків принижувати і безпідставно ображати людей,і тим більше називатися представниками ГРОМАДИ МІСТА!!!Щиро надіюсь що потерпілий напише заяву на цих деблоїдів не наділених інтелектом.
Скарга
+3 #3 ще трохи 22.12.2014, 22:20
Ваш час сволотовці ,точно підходить до логічного кінця...
Скарга
+1 #2 VASILIY 22.12.2014, 20:52
Який час цікавий прийшов - сховав обличчя і вперед, шаблі наголо. А що, з відкритим обличчям та в межах закону слабо? Такі дії популяризують в суспільстві анархію та ведуть до свавілля. Сьогодні всіх підряд у сміттєві баки будуть кидати, а завтра на вулицях розстрілювати почнуть. Це вже все було колись після революції 1917 року, наприклад на вулицях Київа "революціонери" розстрілювали людей лише за те,що вони були зі смаком вдягнуті. А ще можна пригадати інквізицію,коли людей просто спалювали, а їх майно привласнювали. Ось, на дворі 21 століття, а люди такі ж саме, як у 10 столітті - злі і тупі, яким сказали ФАС і вони побігли гризти, мабуть їх "лишь испортил квартирний вопрос......." адже стараються вони для блага неньки Батьківщини.
Скарга
+2 #1 Тимофій 22.12.2014, 14:06
Який зі Станька Льоші люстратор? Як крав гроші зібрані на лікування дітей то був мастак! А зараз сильно став люстратором? Хамло...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ