Читайте нас в соціальних мережах

"Усім селом відкопували автобус", – на Тернопільщині разом зі снігом "зійшла" дорога

Середа, 16 січня 2019 16:42
Фото: інтернет-спільнота "Типовий Кременець" Фото: інтернет-спільнота "Типовий Кременець"
Мешканці села Андруга, що на Кременеччині, добираються додому з пригодами. Днями селянам довелося відкопувати рейсовий автобус, який застряг через погану дорогу.

"Ось які сюрпризи, присипані зараз снігом, чекають водіїв, які їдуть в с.Андруга! Сьогодні всім селом відкопували автобус, водій якого оминав небезпеку. Чи ризикне він їхати наступного разу? Люди, ідіть собі 3 км пішки – ходити корисно, погода "сприяє"!, – скаржаться місцеві мешканці у Facebook-спільноті Типовий Кременець.

Люди розповідають, що знищили дорогу підприємці, що орендують в селі землю.

"Ця дорога слугувала людям вже півстоліття, а може й більше. Раніше в селі були торф'яне родовище і піщаний кар'єр, весь час курсували грузові машини і дорога була не така... А тепер підприємці, орендарі землі, знищили дорогу, кроплять все ядом ... А узбіччя дороги, яке зілля, в 5 метрів висотою. Є друга дорога через село – в гайок, то там виорали, що дві машини не розминуться. Якщо дороги немає, то що робити? Сто років назад в селі зупинялася електричка: є залізна дорога, то може це вихід? Хочеться вірити, що у 2019 році буде курсувати автобус з сполученням Кременець-Андруга, хоча б 3 рази в день і по гарній дорозі!", – пише Ірина Данильченко.

До слова, засноване село понад 400 років тому. Поблизу Андруги є поклади торфу. Поруч проходять автомобільна дорога М19 і залізниця.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ