Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині через коротке замикання електромережі знову сталася пожежа

Середа, 05 грудня 2018 12:30
Взимку кількість пожеж стрімко зростає, кажуть рятувальники. Паління у ліжку, перенавантаження або несправність електромережі часто призводять до пожеж у побуті. 

Ще одна популярна причина займань – коротке замикання. Вранці 5-го грудня спалахнуло в селі Білокриниця Кременецького району. 

– О 05:18 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі. Вогонь знищив дерев’яну господарську будівлю на площі 56 м кв, стіни, дрова, бетономішалку, речі домашнього вжитку, – повідомили в прес-службі ДСНС.

Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі. Матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-ї ДПРЧ, під час гасіння врятували будівлю.

Нагадаємо, що через коротке замикання електропроводки пральної машини виникла пожежа житлового будинку у селі Домаморич Тернопільського району.

Заважаючи на вкрай невтішну та трагічну статистику, Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре звертається до людей з проханням неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ