Читайте нас в соціальних мережах

Проект громадського туалету за 300 тисяч гривень успішно пройшов розгляд та потрапив на голосування

Середа, 31 жовтня 2018 11:40
З 22 жовтня до 5 листопада включно триватиме голосування за проекти, подані у рамках реалізації "Громадського бюджету Тернополя". 

Серед них проект № 7 "Громадський туалет". Бюджет ініціативи – 300 тисяч гривень. 

– В парку є лише біотуалети, в яких не забезпечений доступ маломобільних груп населення і ними не можуть користуватися мами з маленькими дітьми, – зазначають автори.

Встановити туалет пропонують в гідропарку "Топільче". Там має бути універсальна кабінка для маломобільних груп населення та з пеленальним столиком для немовлят, жіноча та чоловіча кабінка, а також технічне приміщення.

Віддати свій голос за проекти, які отримали позитивну оцінку і виставлені на голосування, можуть громадяни України, віком від 16 років, які зареєстровані та проживають у місті Тернополі.

Кожен мешканець може віддати один голос за малий проект та один голос за великий проект, повідомили у міськраді.

У підсумку голосування ті проекти, які набрали найбільшу кількість голосів до вичерпання обсягу виділених коштів (а це близько 11 млн грн) будуть реалізовані у 2019 року.

Цьогоріч до голосування на "Громадський бюджет Тернополя" допущено 56 проектів,  перелік яких розміщений на сайті https://pb.rada.te.ua.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ