Читайте нас в соціальних мережах

На вулиці Чорновола у Тернополі проведуть нестандартну акцію

Середа, 26 вересня 2018 11:00
Оригінальну акцію проведуть під час відкриття оновленої вулиці Чорновола у Тернополі. Жителів міста просять долучитися до заходу.

Як повідомили на сайті міськради, під час відкриття заплановано провести акцію "Символічний ключ від Файного міста", яка передбачає збір старих ключів, які вже не використовуються. Їх переплавлять та виготовлять один великий ключ від Файного міста Тернополя.

"Де він, ключ від брами до Файного міста? А чому б не зробити новий з особливою енергетикою гостинності, світлої радості, любові, які так характерні для кожного тернополянина?! Ми шануємо своє і раді кожному гостеві, який приїздить до нас з добрими намірами. Ось і виникла ідея зробити Великий ключ від Файного міста Тернополя, який би ніс енергетику кожного мешканця і відкривав нам незбагненний, але такий затишний світ древнього міста", – коментує начальник управління культури і мистецтв Олександр Смик.

Тернополян запрошують долучатися до акції та приносити старі ключі у п’ятницю, 28 вересня, з 15:00 до 18:00на вулицю Чорновола.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ