Читайте нас в соціальних мережах

Скандал на Тернопільщині: журналіста привселюдно побили через допис у Facebook

Четвер, 20 вересня 2018 12:30
У місті Чортків, що на Тернопільщині, через допис у соцмережах побили журналіста районної газети. Інцидент трапився серед білого дня, 19-го вересня. Конфлікту передувала дискусія у Facebook через встановлений у центрі міста туалет.

Відомо, що журналіст чортківської газети "Голос народу" Тарас Заяць йшов вулицею, коли на нього напав невідомий чоловік та вдарив у обличчя. Згодом з'ясували, що незнайомець – місцевий підприємець.

Передували бійці переписка у Facebook. У соцмережах представник місцевої газети підтримав ініціативу встановити в центрі туалет, тоді як інший чортківчанин був проти вбиральні і пригрозив поквитатися з опонентом при зустрічі.

Про побиття журналіста заявив міський голова міста Чортків Володимир Шматько на своїй сторінці у Facebook:

"Сьогодні в день, в центрі, житель міста, підприємець який торгує велосипедами в будівлі колишнього кінотеатру "Мир" Вонсович Михайло напав з кулаками і побив журналіста районної газети "Голос народу", прес-секретаря ФСК "Кристал" Taras Zaiats.

Мовляв за публічну позицію Тараса в соціальних мережах про місце встановлення першого громадського туалету в Чорткові.

Засуджую вияв агресії від цього "чоловіка" і як міський голова Чорткова, публічно прошу керівника обласного управління поліції Олександра Богомола і районного Мельника Анатолія провести об’єктивне розслідування".

42197900 950176041836527 6024683443667861504 n

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар