Читайте нас в соціальних мережах

У моторошній ДТП на Тернопільщині загинув молодий футболіст (фото)

Неділя, 09 вересня 2018 09:40
7 вересня за трагічних обставин унаслідок ДТП загинув гравець Зборівської ФК "Колос" Сергій Лис. Про це стало відомо із соцмереж.

– Дуже боляче втрачати молодих і перспективних людей, які були сповнені жагою до життя та мали ще так багато мрій і планів. Останній матч разом із Сергієм "Колос" зіграв у середу, вони перемогли.
Також у страшній ДТП не стало активного вболівальника "Колосу", друга і батька, зборівчанина Володимира Комара. Співчуття родинам, друзям, спортивним колегам – це раптова і страшна для усіх втрата. Вічна пам'ять! Нехай земля стане Вам пухом, – пише користувач Lesia Holoyad в спільноті "Зборів громада моєї мрії" у Facebook.

Нагадаємо, що сталася смертельна аварія на автодорозі "Тернопіль-Львів-Рава Руська". Вранці 7-го вересня поблизу райцентру Зборів зіткнулося два автомобілі.

Як повідомляли вранці "Тернополяни", без жертв не обійшлося. Двоє осіб загинуло до приїзду швидкої. Хто вони, було не відомо, адже через важкі травми не могли опізнати. Однак, у поліції вже встановили деталі ДТП.

За попередньою інформацією, водій автомобіля "VOLKSWAGEN Golf" не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з позашляховиком "Mitsubishi Outlander". В результаті удару 21-річний кермувальник, мешканець села Озерянка та 38-річний пасажир зі Зборова загинули на місці автопригоди.

41072495 1801849789936775 4134337207051747328 n

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар