Читайте нас в соціальних мережах

Який він «Квиток до успіху», або як тернополянам пропонували роботу

Вівторок, 10 липня 2018 14:38
Для того, аби тернополяни могли офіційно працевлаштуватися сьогодні, 10 липня, на території залізничного вокзалу проходить ярмарок вакансій «Квиток до успіху», організований  Тернопільським міськрайонним центром зайнятості, адже він може запропонувати безробітним понад 1 200 вакансій.

У рамках заходу представники Будинку праці пропонують постійну та тимчасову роботи. Окрім цього, вони представляють можливість підвищити кваліфікацію та відвідати фахові курси і семінари. Організована акція націлена на заповнення працівниками усіх галузь діяльності, проте найбільше увага звернена на охочих працювати на залізниці.

Тернопільська дирекція залізничних перевезень обслуговує три області та налічує у своєму складі 39 станцій. Наразі ми потребуємо укомплектувати такі виробничі посади, як регулювальник швидкості руху вагонів і складач поїздів. Підготовка представників цих професій проводиться на виробництві. Початково працівник влаштовується за третім  розрядом та отримує заробітну плату 6 400 грн, при підвищенні розряду плата за працю може становити 9 400 грн. Окрім цього зарплату підвищують за вислугу років, відтак, за рік роботи – на 7 % (максимальна надбавка 40 % при стажі 25 років). Також, відповідно до законодавства, працівники користуються пільгами та компенсаціями,пояснює начальник відділу кадрів ВП «Тернопільської дирекції залізничних перевезень»  Олег Дубчак.

До слова, процес  роботи ярмарки праці проходив за таким планом: тернополяни підходили до стелажу та цікавилися варіантами роботи, а організатори ярмарку праці на місці реєстрували людей та пропонували бажані варіанти. Також були випадки пошуку місця працевлаштування для своїх рідних, наприклад, одна із тернополянок цікавилася вакансіями для сина, знаючи його вимоги та побажання.

IMG_2687.JPG

IMG_2681.JPG

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ