Читайте нас в соціальних мережах

З парку Нацвідродження будівельники забирають обладнання, стверджують тернопільські активісти

П'ятниця, 15 червня 2018 17:25
Противники будівництва соціально-спортивного центру «Вулична академія» радіють новій перемозі, адже, за їхніми словами, робітники почали забирати з території будівельне обладнання та демонтовують початки спорудження.

Про це повідомляють у соцмережі Facebook громадські активісти, яким небайдужа доля тернопільських парків та які систематично слідкують за тим, що відбувається за залізною огорожею на місці скандальної будови в Нацвідродженні. Противники забудови повідомили, що забирати своє майно представники забудівельника почали після подій 13 червня, коли народне віче «Врятуй парк» перетворилося у погром.

«Відродження парку Національного відродження триває! Сьогодні зі скандальної забудови вивозять обладнання, яке вціліло після вечора «народного гніву» 13.06.2018. На жаль, численні мирні акції не допомогли, а ось «мова» сили подіяла. Терпець увірвався, люди нагадали владі, що таке людський гнів. Ситуацію тримаємо на постійному контролі, не варто розслаблятися!» — повідомив активіст.

Варто зазначити, що забирати матеріали та демонтовувати основу під майбутній заклад будівельники розпочали 15 червня. Дехто із тернополян у соцмережах пише, що «перенесення будмайна та деякі демонтування – не що інше, як прибирання території від погрому, який нещодавно вчинили радикально налаштовані молодики».

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ