Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські правозахисники залучатимуть підопічних з будинку-інтернату області до плетіння маскувальних сіток. Потрібна допомога!

Вівторок, 22 травня 2018 11:37
Керівник ГО «Тернопільська правозахисна група» Володимир Шевченко спільно з волонтерами планує залучити підопічних з Бережанського психоневрологічного будинку-інтернату в селі Краснопуща до волонтерської роботи – плетіння маскувальних сіток для українських вояків у зоні АТО. Потрібні кошти для закупівлі матеріалів.

За словами Володимира Шевченка, людям, які утримуються в Бережанському психоневрологічному будинку-інтернаті в селі Краснопуща, часто не вистачає не тільки уваги, спілкування й підтримки.

Немало чоловіків, які утримуються в закладі, на жаль, відчувають себе покинутими та малопотрібними в цьому світі. Навіть попри те, що деякі підопічні мають заняття до душі – певні види спорту, малювання, співи чи навіть створення витворів з паперу, ці люди все ж хотіли би в чомусь більшому бути корисними для суспільства. Як на мене, якщо залучити їх до благочинної роботи, а потім нагороджувати підопічних щирими подяками, грамотами, розповідати їм, наскільки важливою та корисною є їхня праця, то це збільшить у них снагу до життя. Ці люди знатимуть, що плетучи своїми руками камуфляжне покриття, яке може врятувати життя не одного вояка, вони, водночас, виконують неабияку суспільно-корисну справу, за яку багато українців дякуватимуть, — каже Володимир.

Чоловік додав, що на сьогоднішній день питання полягає лише в тому, що потрібно зібрати кошти на матеріали для виготовлення маскувальної сітки: основу, тканину для плетіння, плівку та інше. Оскільки ГО «Тернопільська правозахисна група» діє на благодійних засадах, гроші на придбання матеріалів можна отримали лише від небайдужих людей.

Допомогти підопічним зі школи-інтернату швидше розпочати плести сітку може кожен із нас. Зробити це можна, переказавши кошти на банківський рахунок 5363542306992760 ПриватБанку
(Шевченко Володимир).

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ