Читайте нас в соціальних мережах

Із травня у Тернополі з’явилася затишна місцинка, де можна безкоштовно переглянути фільми просто неба

Вівторок, 01 травня 2018 19:40
За чудової погоди перегляди фільмів, які проводять в арт-галереї «Бункермуз», всі бажаючі можуть безкоштовно переглянути в італійському дворику закладу.

За словами арт-директорки галереї «Бункермуз» Марічки Юрчак, традицію кінопоказів «просто неба» у Тернополі буде введено не тільки протягом травневих свят, але її впродовж літа.

Покази фільмів у нас відбуваються переважно в понеділок та вівторок о 19:30. Зазвичай, в перший день тижня ми транслюємо фільми у галереї, проте за гарної погоди перенесемо їх на двір. Стрічки для показу ми обираємо самостійно, орієнтуючись за тим, що було б цікаво нашим гостям-кіноманам. Транслюємо фільми часто на мистецьку тематику, в яких йдеться про талановитих людей, творчість, одним словом про те, що може слугувати джерелом для натхнення. Проводитимемо покази до тих пір, доки погода дозволить нам це робити, — розповіла Марічка Юрчак.

Арт-директорка підмітила, що гості також можуть пропонувати для трансляції цікаві варіанти фільмів, а всі коментарі, які залишатимуть глядачі усно чи в соцмережах, організатори кінопоказів не залишатимуть поза увагою.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ