Читайте нас в соціальних мережах

Біля школи мистецтв Герети незаконно захоплюють територію? (фото)

Середа, 11 квітня 2018 14:01
До обласної школи мистецтв 11 квітня батьки учнів викликали патрульну та муніципальну поліцію, адже біля примішення будівничі болгаркою зрізали металевий паркан, через що зірвали робочий процес у навчальному закладі.

 Оскільки директорка школи на момент трапунку перебувала на лікарняному, представникам ініціативної групи батьків довелося самостійно втрутитися в ситуацію. За їхніми словами, працівники будови не мали права зривати паркан та зробили це незаконно, адже вони не пред’явили ніяких дозвільних документів на здійснення демонтування.

Як розповіла голова ініціативної групи батьків Надія Прийдун, після того, як горе робітничі почали знищувати огорожу поблизу школи, навчальний процес у школі вже не можна було продовжувати.

Демонтовувати паркан чоловіки розпочали ще зранку. Під час своєї самочинної діяльності вони використовували болгарку, яка є небезпечним предметом та може завдати шкоди дитячому здоров’ю, тому що біля школи час від часу бігають учні. При цьому робітники не тільки не представилися й не хотіли сказати, хто наказав їм проводити роботи біля закладу, але й не мали при собі документа, який би узаконював їхні дії. Нам нічого не залишалося, як тільки викликати поліцію. Ми також зателефонували й за телефоном гарячої лінії Тернопільської міськради, повідомила Надія Прийдун.

Жінкам наголосила, що до того часу, як представники поліції приїхали на місце інциденту, будівничі вже припинили незаконні роботи. Залишки паркану було обгороджено червоною стрічкою, а представники слідчо-оперативної групи опитали батьків та працівників школи.

Ми не могли перевірити у робітників документи, які би засвідчували їхню особу та пояснювали, чому ці люди взялися за роботи над парканом, адже коли ми приїхали сюди, то нікого з будівничих уже не застали. На місці трапунку ми працювали зі свідками, аби з’ясувати факт інциденту, — наголосив представник поліції, заявивши, що більше інформації по цій справі він сказати не може. Для того, щоб отримати детальнішу інформацію по цій справі, правоохоронець порадив звернутися в ГУНП в Тернопільській області, що на Валовій, 11.

Варто зазначити, що батьки, які незадоволені безчинством працівників будови, вимагають повернути на колишнє місце огорожу біля школи у період не навчального процесу. Члени ініціативної групи заявляють, що, аби перешкодити безчинству біля школи, вони планують встановити наметове містечко.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар