Читайте нас в соціальних мережах

У центрі Тернополя посеред білого дня поранили ножем екс-депутата Ігоря Турського

Четвер, 22 лютого 2018 17:46
На вулиці Грушевського 22 лютого неподалік тернопільського драмтеатру невідомий чоловік підрізав ножем екс-депутата міської ради Ігоря Турського.

Подія трапилася біля 16 години біля кафе Парма. В той час, як постраждалий ішов по вулиці разом з іншим депутатом Романом Навроцьким, до нього підбігла невідома особа й завдала колишньому «свободівцю» ножового поранення в стегно.

Як розповів очевидець – тернопільський активіст Іван Ковалик, на місце трапунку майже одразу приїхала машина швидкої, а медики оперативно надали пораненому депутатові першу допомогу та відвезли до лікарі.

— Тернопільські депутати рухалися від сторони драмтеатру до автомобіля, припаркованого неподалік спеціалізованої школи № 3, як до них підбіг чоловік в темному одязі й підрізав депутата. Свідки інциденту намагалися зупинити злочинця, проте невідомий почав швидко тікати в бік задньої сторони театру. В Ігоря Турського почалася сильна кровотеча, тож люди одразу викликали швидку, а опісля й поліцію. Ніхто зі свідків не зміг впізнати нападника, — поділився пан Іван.

Довідатися, в якому зараз стані знаходиться поранений, кореспондентам не вдалося, адже поліцейські відмовилися коментувати ситуацію. Як вдалось дізнатися від знайомих потерпілого, екс-депутата зараз готують до операції. На даний час, на місці пригоди працює слідчо-оперативна група. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар