Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі хочуть побудувати нову дорогу на 4 смуги

Вівторок, 06 лютого 2018 09:20
Тернополяни підтримали петицію, у якій просять владу відремонтувати головну дорогу мікрорайону "Північний". Місцеві мешканці кажуть, що вона близько 10-ти років перебуває у жахливому стані.

Згодом у міській раді повідомили, що відповідно Генерального плану, там запланована дорога на 4 смуги, з тролейбусною лінією, освітленням, тротуарами, велодоріжками, комунікаціями, ГРП та заїздами до житлових будинків. Орієнтовна вартість робіт – 75 мільйонів гривень.

Однак, таких коштів у міському бюджеті немає. Влада хоче домовитися із забудовниками про співфінансування.

– У зв’язку з обмеженими можливостями міського бюджету, на даний час проводяться переговори з забудовниками вказаного мікрорайону щодо спів фінансування зазначених робіт. Додатково інформуємо, що проводити будівництво доріг під час проведення забудови мікрорайонів недоцільно, по завершені житлової забудови буде збудовано дорожню мережу. В поточному році заплановано за рахунок коштів передбачених на поточний ремонт шляхово-мостового господарства міста, провести поточний ремонт вул. Київської шляхом профілювання існуючого щебеневого покриття з добавленням нового матеріалу, – йдеться у відповіді на петицію.

Читайте також: Суцільна багнюка та ями, – головну дорогу мікрорайону "Північний" не ремонтували 10 років (фото)

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ