Читайте нас в соціальних мережах

Колоди пробили лобове скло, – жителі Тернопільщини потрапили у моторошну аварію (фото)

Середа, 17 січня 2018 12:43
На Житомирщині сталася жахлива аварія – водій автобуса зіткнувся з лісовозом. Колоди пробили лобове скло та травмували пасажирів. Відомо, що в автомобілі знаходилися жителі Тернопільщини.

Як повідомили в ГУ НП Житомирщини, 34-річний водій автобуса «Setra», рухаючись у напрямку Житомира, не впорався з керуванням та зіткнувся із причепом лісовоза «ЗІЛ» під керуванням 43-річного місцевого жителя, що рухався попереду у попутному напрямі.

У результаті з вантажівки на проїжджу частину розсипались колоди, також дві з них протаранили лобове скло автобуса та потрапили углиб салону. В автобусі на момент ДТП знаходилось 38 пасажирів.

Шестеро людей доставили до Новоград-Волинської лікарні для надання медичної допомоги. У більшості діагностовано забої, садна, різані рани та інші травми.

56-річну жінку, жительку Тернопільщини, було госпіталізовано з попереднім діагнозом струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, контузія лівого ока. Потерпілі – жителі Івано-Франківської, Тернопільської та Рівенської областей.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ