Читайте нас в соціальних мережах

Стало відомо, чи їздитиме у Тернополі маршрутка №31

Понеділок, 15 січня 2018 10:30
У Тернополі підтримали електронну петицію з проханням відновити роботу автобусного маршруту №31. Відтак, звернення розглянули в міській раді.

Автор петиції Марія Поперечна вважає, що цей маршрут є дуже потрібним для жителів районів Тубдиспансеру, Цукрового заводу, Газопроводу, Кемпінгу і Березовиці.

– Виїхати о 8 ранку з наших районів і так дуже складно (через сильну загруженість маршруток), так ще й цей, такий необхідний для нас сполучник з центром і "Дружбою" зняли з курсування, – йдеться в петиції.

15-го січня влада відповіла на неї. Зокрема, у повідомленні зазначили, що маршрут т є нерентабельним, однак його планують запустити знову.

– Рішенням Тернопільської міської ради від 15.12.2017р. №7/21/40 затверджено Програму розвитку пасажирського транспорту в м.Тернополі на 2018-2020 року, якою також передбачено придбання нових та бувших у користуванні автобусів для обслуговування міських автобусних маршрутів, в тому числі – маршруту №31 «Вул. Карпенка – містечко шляховиків», – йдеться у відповіді.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ