Читайте нас в соціальних мережах

На нелегальному ринку в Тернополі знову знущаються з тварин (фото)

Субота, 13 січня 2018 12:55
Не перший рік у Тернополі на вулиці Шептицького не санкціоновано продають тварин. Місце назвали "концтабором", адже утримують їх у неналежних умовах. Улюбленець, куплений на цьому ринку, переважно хворий та дуже швидко помирає.

Нещодавно тернопільські ЗМІ та громадські активісти підняли цю проблему і нелегальний ринок на певний час перестав працювати. Однак, зараз там знову йде торгівля.

– Йду я нині, а вони стоять! Стоять і морозять тих тварин на Шептицького. Скільки вже говорилось і писалось, скільки зусиль доклали активісти для вирішення цієї проблеми і толку, як з козла молока. Складно у нас чогось добитись, – пише у "Фейсбуці" Наталя Хамуляк Григлевич.

Нагадаємо, що ще у 2012 році у Тернополі заборонили продаж домашніх тварин на стихійних ринках через випадки сказу. Зокрема, прийнято рішення ліквідувати територію несанкціонованої торгівлі на перехресті вул. Живова-Шептицького неподалік центрального ринку.

Читайте також: У Тернополі журналісти та активісти борються з «торгашами» тварин біля ринку – пухнастики помирають за лічені дні

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар