Читайте нас в соціальних мережах

Житель Тернопільщини невдало похизувався у соцмережах рибалкою

Субота, 13 січня 2018 10:50
Житель Теребовлі похвалився в соцмережах великим виловом риби, яку впіймав на Тернопільському ставі. Допис побачили громадські організації і тепер хлопцю прийдеться відповідати перед законом.

Зловлена риба у забороненому місці – зимувальній ямі Тернопільського ставу. Більше того, хлопець перевищив добову норму вилову. Про це повідомили на сторінці ГО "Протидія корупції та моніторинг екології "Скеля".

– Приклад людської жадібності! Чимало рибаків не дотримуються правил любительського та спортивного рибальства і, як правило, вони не розповідають про це. Тут же ми бачимо, як Міша Колодійчук, житель м. Теребовля, хизується у соцмережах явним переловом добової норми вилову риби (більше 3 кг). Даний улов був зловлений у забороненому місці, на зимувальній ямі Тернопільського ставу, – йдеться у дописі.

Також в мережі були оприлюднені інші докази злочину, які автор одразу ж видалив. Зокрема, у коментарях хлопець вступає в суперечки з іншими рибалками та хамовито їм відповідає. Хоча житель Тернопільщини спочатку все заперечував та почав вигадувати історії про групу рибалок, 5-го січня на нього склали протокол за ст.85 ч.3 КУпАП – Порушення правил використання об'єктів тваринного світу.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 44163 20.01.2021, 13:51
Іван, повертайтеся, а там побачимо(())))
Скарга
+1 #1 Іван 19.01.2021, 17:08
Вісім доброго дня. Я родом з Тернополя, майже 20 років живу та працюю в Португалії. Моє ,,хоббі" підводне полювання.Тут океан, багато риби,крабів, восьминогів,ітд . Мені цікаво, чи дозволено підводне полювання в нашому озері. Мені 52 роки планую повертатися до Тернополя, не уявляю собі , де і як можна занурюватися. Дякую.
Скарга

Додати коментар